top of page
Search
  • Writer's pictureMinna Toivonen

Hyppy lapsuuteen
Olen hypännyt takaisin polulle, jossa voin taas olla ikuinen lapsi. Voin toteuttaa itseäni luovasti piirtämällä ja olla itselleni armollinen. Se mikä kolahti jo lapsena, aiheuttaa edelleen hykerryksen tunteita ja onnistumisen iloa!

Olen aina haaveillut lastenkirjojen kuvittamisesta ja myös tarinoiden kirjoittamisesta. Kun piirrän jotain, luontevimmin syntyy eläinhahmoja ja naivistisia juttuja. Nyt tämä haave toteutui, kun pääsin omalla kuvituksellani mukaan Päivi Haapalehdon kirjoittamaan Kevät -kirjaan, jossa seikkaillaan hänen 70-luvun lapsuudessa. Kuvituksia ovat tehneet useat eri ikäiset taiteilijat – sekä pienet että vähän isommatkin lukijat löytävät varmasti jotain omakohtaista hänen tarinoistaan.

Kirjaprojektiin osallistuminen oli selvää – tähän halusin ehdottomasti mukaan! Päivillä oli samanlaisia ajatuksia kuin minulla ja elämässä vaihe, jolloin unelmia oli mahdollista toteuttaa. On mahtavaa olla mukana tässä projektissa ja se oma polkukin johtaa nyt selkeämmin oikeaan suuntaan.


Kiitos Päivi! Täältä voit tutustua Päivi Haapalehtoon ja Kevät -kirjaan:

https://rakkaudenaate.com

https://www.instagram.com/rakkaudenaate/

https://www.facebook.com/rakkaudenaate

61 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page